ISPARTA YALVAÇ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018 YILI FATİH PROJESİ MAHALLİ HİZMETİÇİ KURS AÇIKLAMASI

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitimde FATİH Projesi Birimi Tarafından 2018 Yılında Yapılması Planlanan Mahalli Hizmet İçi Eğitim Faaliyetleri yayınlanmıştır. Öğretmenlerimiz için MEBBİS – Hizmetiçi bölümünden kişisel başvurularına açılmıştır.  Ekli listede 2018 Yılında Yapılması Planlanan Mahalli Hizmet içi Eğitim Faaliyetlerinin detaylı bilgileri yer almaktadır.

Eğitimler İle İlgili Önemli Açıklamalar:

1.      “Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği Kursu” na katılıp başarıyla kursu tamamlayanlar, FATİH Projesi Donanımlarının kurulduğu okullarda Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni olarak görev alabileceklerdir. Bu kursa her branştan öğretmen başvurabilir. İstenilen şartlar ise FATİH Projesi -  Etkileşimli Sınıf Yönetimi Uzaktan Eğitim Kursu´nu veya FATİH Projesi – Eğitimde Teknoloji Kullanımı Yüz yüze Kursu´nu başarılı olarak tamamlamaktır. 100 Saatlik olan eğitim 20 iş gün sürecektir.

 

2.      “FATİH Projesi -  Etkileşimli Sınıf Yönetimi Eğitimi Kursu” na her branştan öğretmen başvurabilir. Bu kursa başvuru yapmanın şartı ise “Fatih Projesi kapsamında, proje donanımları kurulmuş ve Tablet Bilgisayar Seti dağıtılmış okullarda görev yapan öğretmen.” olmaktır. Bu kurs 5 iş günü 30 Saat sürecek yüz yüze eğitimdir.  

 

3.      “FATİH Projesi – Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu” na her branştan öğretmen başvuru yapabilir. Bu kursa “Fatih Projesi kapsamında proje donanımları kurulmuş okullarda görev yapan öğretmenlerden  “Tablet Bilgisayar Seti” dağıtılmayanlar.” başvurabilir.  Bu kurs 5 iş günü sürecek yüz yüze 25 Saatlik eğitimdir.  

 

 

4.      “FATİH Projesi – Ders Akışı Tasarımı Kursu” na her branştan öğretmen başvuru yapabilir. Bu kursa “Fatih Projesi kapsamında proje donanımları kurulmuş okullarda görev yapan öğretmenler“ başvurabilir.  Bu kurs 5 iş günü sürecek yüz yüze 30 Saatlik eğitimdir. 

          Isparta FATİH Projesi Mahalli Kurs Planı için tıklayınız...

 

 

 

Pazaryukarı Mah. Yeşil Çınar Bulvarı No.19 Belediye Sarayı Kat.3 32400 Yalvaç/Isparta - 0 246 441 2433

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.